وبلاگ چوبو

مقالات مفید در زمینه مبلمان

وبلاگ چوبو

مقالات مفید در زمینه مبلمان

مبلمان - مبل - سرویس خواب- تخت خواب - میز نهار خوری

۲ مطلب در خرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

نیمکت راهنمایی و دبیرستان یکی از انواع نیمکت ها می باشد که در مقاله انواع نیمکت مدرسه در مورد آنها صحبت کردیم و گفتیم که نیمکت ها بر اساس مقطع تحصیلی به سه دسته کلی تقسیم می شوند. نیمکت های راهنمایی و دبیرستان دارای ویژگی ها و مشخصات فنی و ساختار مختص به خود می باشد. این گونه نیمکت ها برای دانش آموزان بالای 11 سال استفاده می شود. در این مطلب می توانید روند ساخت این نیمکت ها را مشاهده و در مورد آنها اطلاعات بیشتری را کسب کنید.

 

طراحی نیمکت راهنمایی و دبیرستان

این نوع نیمکت ها در طراحی ساختاری ساده تر دارند. در طراحی این نیمکت ها سعی می شود تا بیشتر از زیبایی بر روی طراحی ارگونومی نیمکت توجه شود. نیمکت های راهنمایی و دبیرستان دارای انواع یک نفره و دو نفره می باشد اما دو نفره در ایران بیشتر استفاده می شود. در طراحی این نیمکت ها سعی می شود تا با شناخت ساختار بدنی دانش آموزان نیمکت طراحی شده کمترین فشار را به ستن فقرات دانش آموز وارد کند. برای این منظور تناسب فاصله میز و نشیمن و عرض نشیمن بسیار مهم میباشد. از طرف دیگر طراحی شیب دار میز ها نیز کمک می کند تا دانش آموز کمتر روی میز خم شود.

مورد بعدی در طراحی این نیمکت ها مقاومت آن می باشد که به دلیل وزن بالای دانش آموزان می باشد. نیمکت باید به گونه ای طراحی شود دانش آموز در آن احساس راحتی کند. امکانات نیمکت نیز بخش مهم دیگر می باشد. برای کاهش بی نظمی نیمکت ها طراحان یک سری موارد را به نیمکت ها اضافه کرده اند و سالها از استفاده آنها می گذرد. جاکتابی و گیره نگهدارنده این نیمکت ها به خصوص در نیمکت های دو نفره سبب کاهش شلوغی و توجه به درس می شود.

معرفی نیمکت راهنمایی و دبیرستان

متریال نیمکت راهنمایی و دبیرستان

متریال های نیمکت ها اصولا از یک جنس بوده و به غیر نیمکت های پیش دبستانی که متریال های خاص خود را دارد متریال نیمکت های دیگر یکی می باشد. استراکچر اصلی نیمکت های مدرسه ام دی اف و یا فایبرگلاس می باشد که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارد. ام دی اف متریال ارزان تر و پر استفاده تری می شود و قیمت آن نیز مناسب می باشد. برای ساخت نیمکت ها از ام دی اف با قطر 16 میلی متر استفاده می شود. بر روی این ام دی اف رنگ آلدر می خورد که سبب زیبایی و مقاومت ام دی اف می شود. فایبرگلاس که نوعی پلاستیک فشرده می باشد که نیز دارای کیفیت بالاتری می باشد و قیمت آن نیز بیشتر می باشد.

برای ساخت قسمت های فلزی همانند دیگر نیمکت ها از پروفیل های استاندارد 2*4 استفاده می شود این پروفیل ها می توانند پروفیل سبک و یا پروفیل سنگین باشند که بنابر نیاز انتخاب و استفاده می شود. متریال ها باید دارای بهترین درجه و کیفیت باشند تا علاوه بر طول عمر بیشتر در مقابل وزن بالای دانش آموزان نیز مقاومت داشته باشد. در انتخاب متریال ها نیز باید استاندارد های ایمنی رعایت و از متریال هایی استفاده شود که دانش آموزان را دچار حساسیت نکند.

 

ساخت نیمکت راهنمایی و دبیرستان

بعد از انتخاب نیمکت ها لازم است تا فرایند ساخت شروع شود. مرحله ساخت به اندازه دو مرحله قبل مهم می باشد. نسمکت های دبیرستان باید استحکام زیادی داشته باشد و لازم است در ساخت نهایت موارد انجام شود تا نیمکت بتواند در برابر وزن بالا مقاومت داشته باشد. در ساخت برای جوش از جوش co2 استفاده می شود که مقاومت بالایی نیز دارد. برای پایه ها نیز از رنگ پودری الکترواستاتیک استفاده می شود که هم سبب ضد خش شدن پایه می شود و هم اینکه ضد آب می شود.

در ساخت نیز باید استاندارد های ایمنی رعایت شود. به همین دلیل سعی می شود تا همه نقاط برش و اتصال صاف شود تا بریدگی ها از بین برود و سبب اسیب به دانش آموزان نشود. همچنین در مراحل ساخت گوشه ها را ابزار می زنند تا گوشه ها تیز از بین برود. در پایان مراحل ساخت نیز باید نیمکت به طور کامل تست شود و اگر هم مشکلی داشت دوباره برگشته و همه ایرادات برطرف شود. مراحل ساخت هر نیمکتی متفاوت بوده و روند به این شکل می باشد کهپس از سفارش مشتری ومشخص شدن ویژگی ها ساخت نیمکت شروع می شود.

معرفی نیمکت راهنمایی و دبیرستان

مشخصات نیمکت راهنمایی و دبیرستان

این نوع نیمکت های مدرسه به دلیل سن بالاتر دانش آموزان استفاده کننده از آنها دارای ابعاد بزرگتری نسبت به نیمکت های دبستان می باشد. طول این نیمکت ها 120 سانتی متر می باشد. این نیمکت ها می تواند انواع یک نفره و دو نفره را داشته باشد. عرض میز این نیمکت ها نیز 35 سانتی متر می باشد که بتواند تمام وسایل بر روی آن قرار بگیرد. ارتفاع میز هم از سطح زمین 80 سانتی متر می باشد. نشیمن این نیمکت ها نیز دارای عرض 25 سانتی متر و ارتفاع نشیمن از سطح زمین نیز 45 سانتی متر می باشد.

این عرض نشیمن باید به اندازه ای باشد که بتواند به طور کامل ران دانش آموز را در بر بگیرد. در مورد فاصله بین میز و نشیمن نیز باید گفت برخی از نیمکت های طراحی شده دارای پیچ هایی هستند که این فاصله کم یا زیاد شود. از طرف دیگر نیز نیمکت هایی با نشیمن جدا طراحی شده که دانش آموزان متناسب با قد خود این نشیمن را جلو یا عقب می برد. در مقاله مشخصات فنی نیمکت مدارس در این زمینه به طور تخصصی صحبت کرده ایم که می توانید مطالعه کنید.

  • چوبو سایت
  • ۰
  • ۰

نیمکت های مدرسه از اصلی ترین اجزای کلاس و مدرسه می باشند و از اهمیت فروانی نیز برخوردار می باشند و لازم است تا در هنگام خرید نیمکت مدرسه نسبت به ایمنی نیمکت مدرسه حساسیت بیشتری را به خرج داد. این ایمنی به یکباره به وجود نیامده و در بخش های مختلف طراحی و ساخت نیمکت ها باید مورد توجه قرار بگیرد تا در نهایت نیمکتی که ساخته و استفاده می شود تمام فاکتور های لازمه را در خصوص ایمنی به خوبی پشت سر بگذارد. در ادامه به مراحل مختلف ساخت نیمکت و استاندارد های مد نظر می پردازیم.

ایمنی مرحله طراحی

خوب اولین مرحله برای ساخت و تولید یک نیمکت مرحله طراحی آن می باشد. در طراحی نیمکت ها علاوه بر زیبایی و کارایی باید به ایمنی نیمکت ها نیز توجه ویژه ای داشت این مورد برای نیمکت های پیش دبستانی بیش از بقیه نیمکت ها ارجحیت داشته زیرا سن کم کودکان استفاده کننده از آن سبب احتیاط بیشتر می شود. در طراحی باید برخی گوشه ها و طراحی به گونه ای باشد که گوشه تیزی در نیمکت وجود نداشته باشد تا در صورتی که بعد از استفاده کودکان شیطنت کردند مشکلی برای آنها به وجود نیاید.

استاندارد های ایمنی نیمکت مدرسه

ایمنی مرحله انتخاب متریال

بعد از طراحی نوبت به انتخاب متریال برای ساخت نیمکت می رسد. انتخاب متریال ها به سادگی آنچه فکر می کنید نیست و باید در این انتخاب یک سری نکات را مد نظر قرار داد. کیفیت متریال ها بسیار مهم می باشد تا علاوه بر طول عمر بیشتر نیمکت ها در صورت استفاده مستمر توسط دانش آموز نیمکت صدمه ندیده مشکلی نیز برای دانش آموز به وجود نیاید. نکته بعدی مربوط به مواد اولیه استفاده شده در متریال ها می باشد که باید تست شده باشد و سبب حساسیت در دانش آموزان و کودکان استفاده کننده از آن نشود.

ایمنی مرحله ساخت

پس از انتخاب متریال های مناسب و با کیفیت درجه یک ساخت نیمکت شروع می شود و باید در ساخت نیز یک سری نکات همانند مراحل گذشته رعایت شود. اول اینکه در بخش که قسمت های گوناگون ساخته و آماده مونتاژ گردید باید آن قطعه چک و بررسی شود. در ساخت نیمکت لازم است تا از جوشش Co2 که مقاومت نیمکت را بیشتر می کند استفاده شود. در کنار آن همه بخش هایی که جوش داده شده و یا برش خورده است باید چک شود که بریدگی نداشته باشد زیرا ممکن است سبب جراحت دانش آموز شود. در انتها نیز برای افزایش ایمنی این نیمکت ها همه گوشه های تیز آن ابزار می خورد تا گوشه تیزی وجود نداشته باشد.

بررسی نهایی

خوب متوجه شدید که تا یک نیمکت مدرسه بخواهد به دست مشتری برسد چندین بار بررسی شده و یا موارد و استاندارد های ایمنی مد نظر رعایت می شود. در انتهای ساخت نیز یک بار دیگر نیمکت چک نهایی شده تا اگر ایرادی و یا مشکلی در آن وجود داشته مثلا قسمتی بریدگی دارد برای برطرف شدن برگردانده می شود. ایمنی نیمکت مدرسه سبب می شود تا مخاطرات احتمالی برای دانش آموزان در کلاس به حداقل ممکن برسد.

  • چوبو سایت